Home / Lajme / Aldo Bare dhe Zani Caushi ne Burgun e Korçes: A ka siguri?

Aldo Bare dhe Zani Caushi ne Burgun e Korçes: A ka siguri?

aldo bare, zani caushi, burgu drenoves korce, arratisjaAldo Bare dhe Zani Caushi ne Burgun e Korçes: A ka siguri?

Dy prej personazheve te njohur te botes se krimit ne shqiperi, Aldo Bare dhe Zani Caushi mbahen te denuar ne burgun e Drenoves ne Korçe. Burg i cilesuar si i siguris se lart.

Aldo Bare, kreu i bandes se Lushnjes, denuar per Vrasje, plagosje, pjese ne banda, aremebajtje pa leje etj

Zani Caushi  I njohu ndryshe edhe si i forti i vlores, denuar edhe ku i fundit per te njejtat arsye.

Tashme keta dy kapo bandash jane duke vuajtur denimin e tyre ne nje nga burgjet e siguris se larte ne shkalle vendin. i Ndertuar edhe me fonde te BE.

Por nga ky burg vetem dy dite me pare jane arratisur 7 persona. A ka siguri te mjeftueshme ky Burg per tu quajtur i Siguris se larte ? Nje çeshtje qe mbetet e hapur dhe qe qeverria shqiptare duhet te japi nje pergjigje.

Check Also

Ukraine: Rrezohet avioni i Malaysia Airlines me 295 persona

Ukraine: Rrezohet avioni i Malaysia Airlines me 295  persona ne bord. Një Boeing 777 i ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *