Home / Ekonomi / Belle Air, ne prag falimentimi apo vetem nje paralajmerim?

Belle Air, ne prag falimentimi apo vetem nje paralajmerim?

Belle Air, ne prag falimentimi apo vetem nje paralajmerim?

Nje kaos i vertet me kompanin e njohur te fluturimeve belle Air Albania. Vetem diten e sotme kane qene tre fluturime te anulluara nga kjo kompani, me destinacion Italin, dhe pikerisht:   Bari – Tirane  – Tirane  , Verona – Tirane , si dhe  Bergamo – Tirane

Njera prej pasagjereve te linjer Tiran-Verona, zonja Gjana,  ka treguar se asnje prej pasagjereve nuk eshte njoftuar per anullimin e fluturimeve. Presim ketu , me femije e pleqe pa asnje shpjegim. Jemi rrethe 200 pasagjer qe presim nje pergjigje!

belleair albania, falementimi, falimenton, anullohet

Ndersa nga Kompania jane shprehur se pasagjeret jane njoftur pa dhen asnje shpjegim te metejshem!

Ndersa eshte njoftur edhe policia e Verones mbi kete rast!

Check Also

Shqiperi – Serbi live 8 tetor 2015, ndeshja per euro 2016!

Shqiperi – Serbi live 8 tetor 2015, ndeshja per euro 2016! Edhe pak kohe ka ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *