Home / Ekonomi / Belle Air Albania Falimenton, Njoftim per rimbursim biletash!

Belle Air Albania Falimenton, Njoftim per rimbursim biletash!

Belle Air Albania Falimenton, Njoftim per rimbursim biletash!

Ka pezulluar te gjitha fluturimet Kompania e famshme shqiptare Belle Air. Shkak i se ciles eshte bere situata ekonomike e kompanis. Pas nje numri shume te ulet te pasagjerve te cilet udhetonin me kete kompani, Belle Air eshte detyruar te pezolloj çdo fluturim.

belle air albania falimenton, rimbursimi i biletave

Te gjithe ata pasagjer te cilet e kane prere tashme bileten e udhetimit me Belle Air ,  jane te lutur te kontaktojne bankat  qe kane leshuar karten e Kreditit me te cilen eshte prer bileta. Dhe te paraqesin Referencat e biletes dhe kerkesen e rimbursimit ne Bank. 

Per të vazhduar proçedura të tjera rimbursimesh Ju lutem kontaktoni në 355 42 390 390.

Nese keni ndonje problem lini nje koment! 

Check Also

Shqiperi – Serbi live 8 tetor 2015, ndeshja per euro 2016!

Shqiperi – Serbi live 8 tetor 2015, ndeshja per euro 2016! Edhe pak kohe ka ...

3 comments

  1. Un i kam paguar ne post ne Zvicerr kam pas te udhetoj nga Italia si duhet veproj kodi i rezervimit 7DE6AE

  2. Un e kam kryer pagesen ne post Zvicerr kodi 7DE6AE si duhet veproj tani??????

  3. aka njeri qe i ka mar leket e biletave sdhe si ka vepru faleminderit pres pergjigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *