Home / Lajme / Belle Air: Shkaku i falimentimit eshte qeveria shqiptare

Belle Air: Shkaku i falimentimit eshte qeveria shqiptare

Belle Air: Shkaku i falimentimit eshte qeveria shqiptare.

Belle Air Ka akuzuar qeverin se shkak i falimentimit te kompanis me te madhe ne vend ka qene mbyllja e rrogarive bankare. 

Qeveria na ka bllokuar te gjitha llogorit bankare, pa na lene mundesin te ecnim perpara, jane shprehur drejtuesit e Belle Air.  Nderkoh nga ana tjeter Qeveria shqiptare ka deklaruar se Belleair ka 8 vjet qe nuk paguan taksa ne shtet edhe per kete arsye kemi mbyllur kontot vetem per disa dite.

Belle Air shkaku i falimentimit

Dhe nga ana tjeter  mbyllja e kontove nuk eshte shkak i falimentimit, por keq menazhimi i drejtueseve te kesaj kompanie.

ndersa mbetet akoma mister se ku shkuan 110 milion Euro qe kompani kishte deklaruar vetem nje vit me pare

Check Also

Shqiperi – Serbi live 8 tetor 2015, ndeshja per euro 2016!

Shqiperi – Serbi live 8 tetor 2015, ndeshja per euro 2016! Edhe pak kohe ka ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *