Home / Intervista

Intervista

Intervista me vipa dhe personazhe shqiptar dhe te huaj!

Intervista e plote: Sokol Balla-Arvizu

Cila është e vërteta? A është marrë tashmë një vendim? Çfarë ka biseduar kryeministri Rama me John Kerry-n? Përse qeveria nuk publikon letren e presidentit Obama, nisur asaj në 9 Nëntor? Çfarë fsheh ajo letër? A i është premtuar Ramës një vizitë në Shtëpinë e Bardhë? Përse kryeministri nuk foli ...

Read More »