Home / Kulture / Filmi “Femrat” Ermal Mamaqi , rekord shikuesish

Filmi “Femrat” Ermal Mamaqi , rekord shikuesish

Filmi “femrat” Ermal Mamaqi , rekord shikuesish

Filmi “Femart” me protagonis Kryesor  Elmal Mamaqin, Salsano Rrapi dhe Zamira kita.” Femrat” eshte nje komedi  romantike e para  mbas viteve 90-te. 

Tema e kesaj komedia eshte mardhenia e meshkujve me famrat , nje probleme shume i diskutuar ne shoqerin e sotme, per te cilin Protagonisti kryesor Ermal Mamaqi mundohet ti japi nje zgjidhje.

femrat ermal mamaqi

Kjo komedi eshte trasmetuar ne kinemat shqiptare qe nga data 14 nentor. Por ajo qe bie ne sy eshte rekordi qe ka arritur ne te gjitha kinemat e vendit. Nje numer shikuesish shume i lart per nje film shqiptare, duke kaluar çdo aspektative.

Ata qe duan te shohin “Femrat” ne Tirane… keto jane oraret :

Kinema Millenium

ora 10:30
ora 13:00
ora 15:30
ora 18:00
ora 20:30
ora 23:00

Oraret e Kinemave te Rrjetit Imperial

13:00-15:00 SHERATON
15:30-17:30 SHERATON
20:30-22:15 SHERATON
22:30-00:00 SHERATON

13:00-14:35 KRISTAL
19:00-20:45 KRISTAL
21:00-22:45 KRISTAL

15:00-17:00 Kinema AGIMI
17:30-19:30 Kinema AGIMI
22:00-23:45 Kinema AGIMI

Check Also

Shqiperi – Serbi live 8 tetor 2015, ndeshja per euro 2016!

Shqiperi – Serbi live 8 tetor 2015, ndeshja per euro 2016! Edhe pak kohe ka ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *