Home / Kuriozitete / Gjeni celularin tuaj, përmes softwerit Absolute Lo Jack

Gjeni celularin tuaj, përmes softwerit Absolute Lo Jack

absolute-lojack-

Kompania ”Absolute Software”, ka prezantuar një softwer revolucionar për ndjekjen e telefonave celularë të vjedhur.

Vjedhja e telefonave inteligjent është një epidemi në mbarë botën.

Absolute Lo Jack, lejon përdoruesit të bllokojnë pajisjet e tyre të vjedhura.

Softweri është ndërtuar në themelet e telefonave Android, të tillë si Samsung Galaxy.

Me teknologjinë e Absolute, pronari mund ta aktivizojë ”butonin vrasës” dhe ata që janë përgjegjës për vjedhjen, mund të identifikohen lehtësisht.

Check Also

Knockout: Loja vrasese mes te rinjeve, kaos ne Amerik! (video)

Knockout: Loja vrasese mes te rinjeve, kaos ne Amerik! (video) Ka nisur si thjesht nje ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *