Home / Ekonomi / Gjobat e makinave ne internet, Kontrollo online nese keni gjoba pa paguar!

Gjobat e makinave ne internet, Kontrollo online nese keni gjoba pa paguar!

Gjobat e makinave ne internet, Kontrollo online nese keni gjoba pa paguar! Evitoni surprizat dhe kamatvonesat verifiko tani.

Ministria e Transportit ne Bashkpunim me policin e qarkullimit rrugor per tu ardhur ne ndihme qytetareve, kane nxjerr ne Internet sherbimin online te kontrollit te gjobave.

Si te kontrolloj nese kam gjoba makine apo jo online? 

Thjesht ja linku: KONTROLLO  GJOBAT ONLINE KETU 

Guida e shpjeguar: Per te verifikuar gjobat eshte shume e thjesh, shkoni ne linkun qe ju kemi dhene me siper, ne hapsire e par blu do te vendosni nr. e targes se makines tuaj dhe ne hapsiren e dytet numrin e shasis, dhe jepi ok. Numri i Shasis se autmjet eshte vene me qellim per te ruajtu privatesin e qytetareve ne menur qe gjithsecili te kontrolloj makinen e tij. Pa cenur privatesin e nje tjeter qytetari. 

Tashme qe fundi i vitit po afron te gjithe shqiptaret i drejtohen sporteleve per te paguar taksen  vjetor te automjeteve. Por perpara se te kryeni kete procedur ju duhet te keni shlyer te gjitha deturimet, gjobat e makinave nese keni marr me pare apo jo. 

Gjobat e makinave ne internet, Kontrollo online nese keni gjoba pa paguar!

Kujdes gjobat duhen shlyer brenda nje afato kohor prej 5 diteve. Ne rast se ju nuk e paguani gjoben brenda 5 diteve nga data qe eshte shkruar ne procesverbaj do te paguani nje kamatvones prej 2% mbi vleren e ndersa Për pagesat brenda 5 ditëve bëhet 20% zbritje në vlerën e kundravajtjes.

Polizia e shtetit keshillon cdo qytetar qe te kontrolloj nesa ka detyrime dhe te pashlyera te pakten 1 here ne muaj pasi mund te gjobiteni edhe nga telekamera te fshehura pa e kuptur. Ne sherbimin online ne faqen e internetit per cdo gjobe do te keni edhe shpjegimin e polizis se shtetit me te gjitha arsyet pse dhe du e keni marre gjoben.

Per çdo sqarim mund te dergoni nje  e-mail ne adresen e policis rrugore : policiaeshtetit@asp.gov.al ose policiarrugore@asp.gov.al

Check Also

Rezultatet e Llotaris Amerikane DV 2015, lista, emrat fitues!

Rezultatet e Llotaris Amerikane DV 2015, lista, emrat fitues! Nje nder ditet me te pritura ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *