Home / Horoskopi 2015 / Horoskopi 2015 – Peshqit!

Horoskopi 2015 – Peshqit!

Horoskopi 2015 - Peshqit!Horoskopi 2015 – Peshqit!

    SHIKO HOROSKOPIN E PLOT : PESHQIT 2015

Shëndeti
Do të ketë momente gjatë këtij viti, në të cilat do të ndjeheni shumë në formë. Këto momente do të jenë të përqendruara në pjesën fillestare të vitit 2015. Ndërsa gjatë muajve të fundit, përkundrazi, do të përjetoni një ndjesi lodhjeje, e cila, nëse nuk kujdeseni në mënyrë specifike të kujdesur, do të shpërfaqet edhe në aspektin e jashtëm fizik, i cili do të ketë një pamje të lodhur dhe pa gjallëri. Deri në shtator do të ndjeheni në një formë të shkëlqyer. Gjatë verës do të jeni të pajisur me një look shumë të veçantë dhe tërheqës, falë ushqimit të shëndetshëm dhe faktit që më në fund e keni detyruar veten që të lëvizni sa duhet për të mbajtur formën fizike. Pas verës, të moshuarit, duhet të kenë kujdes në vështirësitë që do të krijohen nga dhimbjet e kyçeve, sidomos të duarve e këmbëve me mbërritjen e fillimin e vitit.
Paraja
Figura qiellore e formuar nga Jupiteri në shenjën tuaj e bën vitin 2015 apo të paktën pjesën më të madhe të tij, në mënyrë të veçantë me shumë fat, përsa i përket sferën suaj financiare. Intuita me të cilën jeni të pajisur, kur bëhet fjalë për shpenzime apo investime, do të jetë për t’u pasur zili dhe kjo do të bjerë në sy. Fati do të bëjë që të arrini të merrni edhe një shumë të ppritur parash që do t’ju vijë nga një i afërm me të cilin as nuk ju kishte shkuar në mendje se do të kishit konfidenca të tilla deri në këtë pikë. Kush ka ide të veçanta për t’i vënë në praktikë duhet të përfitojë nga pjes e dytë e prillit, kur Mërkuri do të jetë i lumtur në shtëpinë e parave tuaja. Kujdes të veçantë duhet të bëni me shpenzimet e dimrit!

SHIKO HOROSKOPIN E PLOT : PESHQIT 2015

Karriera
Serioziteti, një nga proceset tuaja më të forta, do të luajë një rol kyç në detyrimet tuaja të punës ndërsa viti 2015 do të fillojë. Një klient i veçantë do të ketë nevojë për ju më shumë se zakonisht dhe do t’ju duhet të punoni shumë për t’i kryer kërkesat e tij. Kur doni, mund të arrini një shkallë më të lartë të premtimeve tuaja në vlerësim prej tyre, sepse ata do ta dinë sa e vështirë ka qenë puna juaj për të realizuar atë kërkesë në llogari të tyre. Ndërsa fillon të hyjë pranvera, ulje-ngritjet e organizimit tuaj do të vënë re më shumë suksesin tuaj dhe do të fillojnë kujdesin kundrejt një përgjegjësie më të madhe, por edhe rezultati që do të presin nga ju do të rritet. Bëhuni elastik dhe krijoni më shumë afërsi me një pjesë të mirë të miqve tuaj dhe ju do të takoni apo tejkalojnë karrierën tuaj historike gjatë të gjithë vitit. Gjërat mund të ndryshojnë për mirë në gusht.
Dashuria
Kupidi do t’ju vlerësojë për këtë vit për sjelljen e mirë, i keni kryer të gjitha detyrimet e punës me një angazhim të vështirë. Universi mund t’ju japë mundësi për argëtim gjatë të gjithë vitit duke ju bërë të qeshur dhe plot histori të bukura që do të intrigonin këdo. Nëse jeni i vetëm në mes të verës do t’ju organizohen takime nga njerëz të cilët ju i besoni dhe këto mund të kthehen në një marrëdhënie të lumtur. Miqtë që doni do t’ju marrin kohën e lirë për ta bërë atë më të dëshirueshme. Nëse jeni në një marrëdhënie, radari juaj do të filojë të perceptojë ndryshime interesante ndërmjet jush. Nga fundi i vitit, nëse i keni përvetësuar ato ndryshime, mund të zbuloni se një marrëdhënie e mirë mund të kthehet në një lidhje vërtet të mrekullueshme.

Check Also

Horoskopi 2015 – Akrepi!

Horoskopi 2015 – Akrepi! Shëndeti Nëse arrini të evitoni sforcime të tepërta, qoftë në punë ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *