Home / Horoskopi 2015 / Horoskopi 2015 – Virgjeresha!

Horoskopi 2015 – Virgjeresha!

horoskopi 2015 - virgjeresha!Horoskopi 2015 – Virgjeresha!

  SHIKO TE PLOT NE ANGLISHT: VIRGJERESHA 2015

Shëndeti
Me përjashtim të muajit të fundit të vitit, 2007-a do të ketë rezervuar një lloj qetësie përsa i përket formës suaj fizike, të jashtme dhe të brendshme. Ndjeheni mirë me veten dhe jeni gati për të përballuar sfida të reja. Ky është një element i dukshëm edhe për njerëzit që ju rrethojnë. Këtë verë mund të jetë një ide e mirë që të mos niseni shumë herët për pushime. Venusi në shenjën e Binjakëve mund të rrezikojë pozicionin tuaj fizik gjatë sporteve verore. Mund t’ju ndodhë ndonjë e papritur jo e këndshme. E njëjta gjë mund të thuhet edhe afër sezonit të pushimeve dimërore. Venusi, Marsi dhe Jupiteri në kuadratin e shenjës suaj mund të shkaktojnë vështirësi të natyrës fizike, por këto do të jenë inferiore. Mos rrezikoni më së koti! Pjesa tjetër e vitit do t’ju gjejë dhe do t’ju mbajë në një formë të mirë fizike, pa problemin më të vogël.

SHIKO EDHE:  HOROSKOPI KINEZ

Paratë
????????????Me përjashtim të muajit të fundit të vitit, 2007-a do të ketë rezervuar një lloj qetësie përsa i përket formës suaj fizike, të jashtme dhe të brendshme. Ndjeheni mirë me veten dhe jeni gati për të përballuar sfida të reja. Ky është një element i dukshëm edhe për njerëzit që ju rrethojnë. Këtë verë mund të jetë një ide e mirë që të mos niseni shumë herët për pushime. Venusi në shenjën e Binjakëve mund të rrezikojë pozicionin tuaj fizik gjatë sporteve verore. Mund t’ju ndodhë ndonjë e papritur jo e këndshme. E njëjta gjë mund të thuhet edhe afër sezonit të pushimeve dimërore. Venusi, Marsi dhe Jupiteri në kuadratin e shenjës suaj mund të shkaktojnë vështirësi të natyrës fizike, por këto do të jenë inferiore. Mos rrezikoni më së koti! Pjesa tjetër e vitit do t’ju gjejë dhe do t’ju mbajë në një formë të mirë fizike, pa problemin më të vogël.

SHIKO TE PLOT :VIRGJERESHA 2015

Karriera
Fillojeni këtë vit duke menduar për mundësi të reja, duhet ta lini të kaluarën pas siç nuk e keni bërë kurrë më parë. Në të njëjtën kohë mbani kontakt me referenca të vjetra, për të parë si mund t’i shfrytëzoni ato për të ecur përpara. Mund të ricikloni një kujtim të dashur në një kapitull të ri të jetës suaj. Do të jetë më mirë që të kujdeseni për anën profesionale më mirë nga shkurti. Ndryshime të mëdha, pjesa më e madhe e të cilave do të jenë pozitive, do të dalin në rrugën tuaj ndërmjet pjesëve kryesore të vitit. Eklipsi hënor në mes të marsit do të ketë një efekt të thellë në marrëdhëniet më punëdhënësin tuaj. Është koha më e mirë për të filluar projekte të reja, përfshirë këtu edhe një punë të re, nëse ju jeni gati. Gjërat do të lëvizin me shpejtësi përpara deri në vjeshtë, kur të filloni të shikoni shpërblimet e punës suaj.
Dashuria
Ky është viti i përshtatshëm për të arritur, pa asnjë lloj kufiri që ju ka mbajtur të tërhequr deri tani, krijimin e lidhjeve të reja që do t’i realizoni mjaft i kënaqur. Në fillim të 2007-s mendoni me kujdes për pjesët apo anët e jetës suaj që janë shumë të pranueshme për familjen ose miqtë tuaj dhe pjesët që ju i keni mbajtur të fshehura për ndonjë arsye që mund ta dini vetëm ju. Një sekret që po ju vret përbrenda do të dalë jashtë me energjinë që do të keni në mes të janarit, çka do t’ju shtyjë për lidhje të reja. Në mes të këtij muaji, një ish-i dashuri juaj do të tentojë të kontaktojë me ju për t’u kthyer sërish bashkë. Nëse ju jeni në një marrëdhënie tashmë, mos e anashkaloni mundësinë e vlefshme sepse ish-in tuaj mund ta keni mik. Sapo të hidhni pas të kaluarën tuaj, do të ketë zhvillime të reja. Në muajin mars do të përballeni me “fytyra” të reja të dashurisë. Mos u frikësoni nga kjo, pasi surprizat do të jenë vetëm të mira

Check Also

Horoskopi 2015 – Shigjetari!

Horoskopi 2015 – Shigjetari! Influenca pozitive e Saturnit do t’ju shoqëroj për gjatë gjithë vitit. ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *