Kampionati shqiptar


Shiko renditjen, rezultatet dhe kalendarin e kampionatit shqiptare, superliga shqiptare, kategoria e pare dhe kategoria e dyte.
Te gjitha ndeshjet dhe skuadrat e kampionatit shqiptare live, me rezultate dhe renditje ne kohe reale

Kategoria e pare, Renditja, rezultatet, kalendari ndeshjeve
No Comments

  1. vini March 9, 2014 at 8:15 am

    shum bukur laci

Leave a comment

Search

Back to Top