Home / Lajme / Korrupsioni ne gjykata, “Fiks Fare” publikon videon! (shikoheni)

Korrupsioni ne gjykata, “Fiks Fare” publikon videon! (shikoheni)

Korrupsioni ne gjykata, “Fiks Fare” publikon videon! (shikoheni)

Fiksa fare ka denoncuar hapur korrupsionin ne gjykatat shqiptare me publikimin e nje video skandali.

Hetimet po kryesohen nga prokurori Ndini Tavani, ne nje kohe qe Prokuroria e Tiranes ka udheruar sekuestrimin e pamjeve filmike te transmetuara ne “Fiks Fare”, ne te cilat shfaqen nje zinxhir personash qe nga sekretarja gjyqesore, kancelarja e Gjykates, oficeri i policisë gjyqesore dhe avokati duke diskutuar per shumen qe duhej paguar per ndryshimin e nje mase sigurie.

Check Also

Shqiperi – Serbi live 8 tetor 2015, ndeshja per euro 2016!

Shqiperi – Serbi live 8 tetor 2015, ndeshja per euro 2016! Edhe pak kohe ka ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *