Home / Lajme / Lajmi fundit: Qeveria Shqiptare Refuzon Armet kimike ne shqiperi

Lajmi fundit: Qeveria Shqiptare Refuzon Armet kimike ne shqiperi

armet kimike , qeveria shqiptare, vendimi, zyrtarVendimi: qeveria shqiptare refuzon armet kimike ne shqiperi.

Duket se tashme qeveria shqiptare eshte e vendosur per refuzimin e shkaterrimit te armeve kimike ne Shqiperi.Lajme eshte beri i ditur edhe nga media shqiptare edhe te huaja tashme duket se gjerat po shkojne ne rrugen e duhur. Pasojat e ketij shkaterrimi do te ishin te renda per nje vend te vogel si Shqiperia. Eshte folur shume ne mediat shqiptare dhe te huaja keto dite per nje mundsi te mundeshme te shqiperis si vend prites i ketyre Armeve.
Armet kimike ne shqiperi<

Por ajo qe na qeteson eshte fakti keto arme duket se tashme po i shmangen Shqiperis. Disa intelektual shqiptar mendonin se shqiperia po i kthente borxhin Amerikes , per faktin e pavarsis se Kosoves. Por lajme apo zera te tille nuk kane kuptim! Pasi Kosova e ka merituar pavarsin.
Shqiperia nuk eshte nje vend i bukur , plot bukur natyrore qe duhet te lulezojne e jo te shkaterrohen nga Helmet dhe mbetjet toksike te vendeve te huaja!

Protestat e shumta perpara kryeministris edhe ne gjithe shqiperin e kane detyruar qeverrin te bej nje hap mbrapa!

Check Also

Shqiperi – Serbi live 8 tetor 2015, ndeshja per euro 2016!

Shqiperi – Serbi live 8 tetor 2015, ndeshja per euro 2016! Edhe pak kohe ka ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *