Home / Raporti ne çift / Londer: Mesuesja 33 vjeçare mardhenie intime me nxensin 16 vjeçar

Londer: Mesuesja 33 vjeçare mardhenie intime me nxensin 16 vjeçar


Londer: Mesuesja 30 vjeçare mardhenie intime me nxensin 16 vjeçar. 

Eshte denuar me 14 muaj burg nje mesuese ne nje nga gjimnazet e londres pasi kishte kryer mardhenie me nje nga nxensit e saj minoren 16 vjeçar. Mesuesja Janette Kilner, eshte pezulluar edhe nga puna.

Megjithse Nxensi 16 vjeçar ka deklaruar se ka shkuar me deshiren e tij ne shtepin e mesueses, dhe se eshte dashuruar tashme me te, kjo nuk i ka mjaftuar 33 vjeçares per te evituar burgun dhe shkarkimin nga puna.  Mardhenia mes nxenesit dhe mesueses ka lindur mbasi ku i fundit i kishte bere dhurat nje kartolin edhe nje  byrzylyk.

Mesuesja mardhenie intime me nxenes

 

Mbas mesimit shkoja me deshiren time ne shtepin e mesueses dhe gjithçka ka ndothur jashte ambienteve te shkolles edhe nuk ka arsye pse duhet te denohet mesuesja shprehet minoreni. Por gjithsesi Autoritetet e drejtesis Londineze e kane quajtur shperdorim detyre!

Check Also

Shqiperi – Serbi live 8 tetor 2015, ndeshja per euro 2016!

Shqiperi – Serbi live 8 tetor 2015, ndeshja per euro 2016! Edhe pak kohe ka ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *