Home / Ekonomi / Moody’s: paralajmerim Shqiperis!

Moody’s: paralajmerim Shqiperis!

Moody’s, kriza ekonomike shqiptareMoody’s: paralajmerim Shqiperis!

Moody’s, Agjencia Ndërkombëtare e Vlerësimit, ka bere publik paralajmerimin mbi borxhin publik te shqiperis.

Ngadalesimi i forte i ekonomis shqiptare ka bere qe borxhi ne vendin tone te trefishohet duke rrezikuar keshtu edhe per vitet ne vazhdim. Kriza ekonomika qe ka kapur vendin tone do te perkeqesohet nese nuk merrat asnje mas per parandalimin e saj. Qeverria shqiptare duhet te perballet me kete sfid.

Ky paralajmerim i Moody’s vjen edhe ne prag te marrjes se statusit kandidat te shqiperis ne BE. Gje qe di i kushtonte shume vendit tone !

Aktualisht shqiperia vlersohet ne B1, nese merr statusin vend kandidat si dhe fillimi i ndertimit te gazsjellesit TAP do e ulte ate ndjeshem!

” Revista shqiptare”

Check Also

Shqiperi – Serbi live 8 tetor 2015, ndeshja per euro 2016!

Shqiperi – Serbi live 8 tetor 2015, ndeshja per euro 2016! Edhe pak kohe ka ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *