Home / Moti

Moti

Parashikimi i motit ne shqiperi per nje muaj, jave , dite! Moti ne Kosove, prishtin Moti ne te gjitha qytetet shqiptare! Ndiqni live nga te gjitha qytetet shqiptare dhe kosovasre. Revista Shqiptare ju ofron nje sherbim 24 oresh ne parashikimin e motit nga cdo qytet i shqiperis dhe kosoves

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *