Home / Lajme / Nxenesit shkuan ne proteste, drejtori i perjashtoi nga shkolla.

Nxenesit shkuan ne proteste, drejtori i perjashtoi nga shkolla.

gjimnazi

Marrin pjese ne protesten kunder armeve kimike dhe drejtori i perjashton nga shkolle. Kjo eshte historia e mbi 200 nxenesve te gjimnazit Andon Zako Çajupi ne Tirane te cilet bojkotojne mesimin ne shenje proteste kunder derjtorit Vladimir Bodeci.

Sipas nxënësve, drejtori u ka vendosur masë disiplinore dhe disa prej tyre rrezikojnë të humbasin provimet e maturës.

“Më është cenuar liria ime, unë kam të drejtë të bëj 6 mungesa pa arsye dhe nuk mund të më vendoset thyerje të notës. Duhet të dal në komision që të më vlerësojnë. Këshilli i Etikës nuk është mbledhur. Drejtori na ka shtyrë përgjigjen, nuk na ka dhënë përgjigje për peticionin”,- deklaroi një prej maturanteve të shkollës.

/Revista Shqiptare/

 

Check Also

Ukraine: Rrezohet avioni i Malaysia Airlines me 295 persona

Ukraine: Rrezohet avioni i Malaysia Airlines me 295  persona ne bord. Një Boeing 777 i ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *