Home / Raporti ne çift / Pse Burrat lakmojnë gratë e tjera? Ja arsyeja!

Pse Burrat lakmojnë gratë e tjera? Ja arsyeja!

meshkujtNuk duhet të mërziteni shumë me burrat që vazhdimisht shikojnë gratë e tjera, sipas një studimi të ri të kryer nga ‘Universiteti i Glasgout duke shpjeguar se prirja e mashkullit për të qenë “lakmues” varet nga faktorë të ndryshëm. Burrat në rrjedhën e evolucionit do të shndërronin tendencë natyrshëm për të vëzhguar dhe zgjidhur partnerë të rinj atraktive për të rritur mundësinë e çiftëzimit dhe riprodhimit.

Nga këndvështrimi evolucionar dhe instiktivisht për meshkujt janë më të prirur të kërkojnë të panjohurat dhe të gjejnë më shumë gratë tërheqëse që nuk i kanë takuar kurrë, ndryshe nga anëtarët e gjinisë tjerër që do të tentojnë , raporton Daily Telegraph, të preferojnë një partner me tipare të familjes dhe të njohur. Sipas sondazhit britanik, burrat, gjejnë gratë më pak tërheqëse dhe sexy të cilat tashmë i njohin . Një rregull që duket se vlen , por, vetëm për marrëdhëniet që do të jenë jetëshkurtër.

oal

Check Also

Shqiperi – Serbi live 8 tetor 2015, ndeshja per euro 2016!

Shqiperi – Serbi live 8 tetor 2015, ndeshja per euro 2016! Edhe pak kohe ka ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *