Home / Lajme / Se ks në dritare në mes të ditës (VIDEO)

Se ks në dritare në mes të ditës (VIDEO)

sekse ne dritare

Një çift ka zgjedhur që të kryejë marrëdhënie seksuale në dritare. Por, nuk e ka menduar që poshtë mund të ketë ‘spektatorë’ që mund ta filmojnë dhe videon e fotot mund t’ia hedhin në internet.

Ngjarja nuk dihet se ku ka ndodhur, po në video dëgjohet kur qesh autori dhe kur i komenton pamjet edhe me dy persona të tjerë.

Ata dalloheshin plotësisht, pasi xhami i dritares ishte i tejdukshëm. Pasi ‘spektatori’ ka regjistruar të gjithë skenën e nxehtë që po zhvillohej në mes të ditës, e ka shpërndarë në të gjitha rrjetet sociale në internet.

Check Also

Shqiperi – Serbi live 8 tetor 2015, ndeshja per euro 2016!

Shqiperi – Serbi live 8 tetor 2015, ndeshja per euro 2016! Edhe pak kohe ka ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *