Home / Kuriozitete / Serbët, turqit dhe maqedonasit nuk janë popull inteligjentë

Serbët, turqit dhe maqedonasit nuk janë popull inteligjentë

inteligjenca

Amerikanët i kanë quajtur serbët, turqit dhe maqedonasit, si popujt  jo inteligjentë

Këto rezultate kanë dalë nga një anketë e psikologëve amerikanë në internet. Anketa është realizuar në internet në 190 shtete të botës në periudhën kohore janar-nëntor të këtij viti.  Sipas kësaj ankete  në 10 kombet më jo inteligjent janë edhe çekët, polakët, bullgarët, kenijanët , hungarezët edhe ata të Zelandës së Re.

Ndërsa 10-të shtetet më të mençur janë Zvicra, Franca, SHBA-të, Norvegjia, Britania e Madhe.

Psikologët amerikan kanë thënë se kjo anketë  është ende jozyrtare, dhe ka për qëllim zhvillimin e arsimit dhe inteligjencës në erën e teknologjisë dhe internetit.

Check Also

Shqiperi – Serbi live 8 tetor 2015, ndeshja per euro 2016!

Shqiperi – Serbi live 8 tetor 2015, ndeshja per euro 2016! Edhe pak kohe ka ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *