Home / Sociale / Thirrje per ndihme ndaj nje vogelusheje 7 vjecare qe quhet Sofia Hamzallari.

Thirrje per ndihme ndaj nje vogelusheje 7 vjecare qe quhet Sofia Hamzallari.

sofia

Kjo eshte nje thirrje per ndihme ndaj nje vogelusheje 7 vjecare qe quhet Sofia Hamzallari.

Prej 1 muaji prinderit e saj mesuan qe Sofia vuan nga Aplasia Medulare qe eshte nje semundje qe prek palcen dhe nuk e lejon te prodhoje asnje nga rruazat e gjakut.

Gjate gjithe kesaj kohe ajo eshte mbajtur me ane te transfuzioneve te gjakut dhe trombociteve. Mjeket thone qe duhet ti nenshtrohet urgjentisht transplantit te palces ( Bone marrow transplant ose BMT), nderhyrje kjo qe nuk kryhet ne vendin tone.

sofia 2

Per kete ajo duhet te transferohet jashte shtetit brenda sa me pak ditesh. Kjo eshte edhe nje nderhyrje shume e shtrenjte dhe prinderit e Sofias nuk mund ta perballojne.

Shpresojme dhe lutemi qe njerezit dhe organizatat apo bizneset qe kane qofte edhe mundesine me te vogel te bejne dicka. Gjendja e Sofias eshte shume kritike. J

u lutemi jepni kontributin tuaj financiar prane Bankes Raiffeisen ne Nr. e Llogarise AL77202111540000000001019076 ose kontaktoni ne nr. e telefonit: +355693894779 dhe +355696843246

Per te tjera info ja ku eshte liknku ne facebook: https://www.facebook.com/pages/Ne-ndihme-te-jetes-se-Sofias/535426719884020

Stafi i REVISTA SHQIPTARE i uron sherim sa me te shpejte!

Check Also

Spitali Nene Tereza, Arrestohet Mjeku Kirurg per korrupsion

Spitali Nene Tereza, Arrestohet Mjeku Kirurg per korrupsion. Jane vene ne Pranga mbas nje operazioni ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *