Home / Lajme / Video skandali i këshilltares kroate

Video skandali i këshilltares kroate

keshilltarja kroate

Një këshilltare e bashkisë Osijek-Baranja në Kroaci ka shkaktuar një skandal në mediet e vendit dhe më gjerë.

Romania Mihaljeviç është filmuar gjatë mbledhjes së Këshillit Bashkiak duke dërguar një SMS me përmbajtje të rëndë erotike dhe plot epsh.

Për arsye etike nuk po e raportojmë përmbajtjen e këtij mesazhi, të dërguar nga Shefja e Shërbimit në këtë Bashki.

Mediet kroate, nuk kanë mundur të zbulojnë se cili është marrësi i këtij mesazhi “të ndyrë” dhe nëse po përdorte telefonin e punës apo atë privat. Por e sigurt është se e gjitha kjo ka ndodhur gjatë kohës që po diskutoheshin çështje të rëndësishme për komunitetin.

Check Also

Ukraine: Rrezohet avioni i Malaysia Airlines me 295 persona

Ukraine: Rrezohet avioni i Malaysia Airlines me 295  persona ne bord. Një Boeing 777 i ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *